Vilka är vi?

Princip


Vårt huvudsakliga intresse har alltid varit att våra tjänster och våra anställda skall ha en ”clean” image, långt ifrån de enkla fördomar som vissa medier och förläggare använder sig av och som utan tvekan skapar en sorts generell indoktrinering som baseras på vad som globalt sett är en minoritet, för att avskräcka de flesta av sina spelare som till viss del skulle behöva våra tjänster för att kunna njuta fullt ut av den magnifika spelupplevelse som erbjuds av MMORPG-spel.

Vi beklagar denna feluppfattning men är stolta att se att ni genom att beställa på Goldmmo.com kommer att fortsätta få den bästa servicen, de bästa priserna och leveranstiderna på hela vårt utbud av tjänster för att hjälpa dig i MMORPG-spel.

Fördelar


Vi har en permanent kundtjänst online som är öppen 24/7 och tillgänglig via vår livesupport och via e-mail.

Vi har en särskild avdelning som tar hand om Goldleveranser utan att avbrytas av köp och försäljning av guld mellan spelare.

All Power leveling är garanterad och görs för hand av våra egna spelare i våra lokaler för att vi alltid ska ha möjlighet att kontrollera kvaliteten på våra tjänster.


Vi vill tacka alla de spelare som ger sitt förtroende och sin lojalitet till våra tjänster.  Hela teamet önskar dig ett trevligt spelande och mycket roligt!

Tveka inte att kontakta oss på:  kontact@goldmmo.se                                                                                                  

Registrade namn och varumärken är upphovsrättsskyddade och tillhör respektive ägare.
© Copyright 2016, goldmmo.se. Alla rättigheter förbehållna.

 Payer des Kamas dofus avec paypal     Payez par Carte bleu des Gold pour Final fantasy 14     Compte paypal pour acheter vos cle cd aion, wow, ff 14     Vente de Po Wow, paiement fiable par paypal pour vos Po Wow      Power leveling main et francais pour wow,aion,ff14      Paiement certifié pour des Po wow, Kamas pour dofus

Tes Online Gold | Fifa 14 Coins | Power Leveling Wow | Wow Gold | Guild Wars 2 Gold  | Wow Po | Fut Coins | CGV