Beräknad tid  :   5 minuter - 6 timmar  • Välj server
  • Välj mängd
  • Char namn


Kopa Kamas på bara några klick i vår butik. Leveransen av din Kamas kommer att vara i Asrtub där en av våra leveransmän träffar dig. Finns i spel eller vi skickar ett kort meddelande via telefon för att meddela dig när du väntar på överföring av Kamas. Våra leveranstider för Dofus Kamas är väldigt snabba. Räkna i genomsnitt 30 minuter. Emellertid kan en längre period krävas vid utebliven leverans

Kop Kamas SMS
Betala dina beställningar via Paypal, Payment.net, SMS +, Audiotel för alla dina beställningar Dofus kamas mindre än 8 euro. 100% säker betalning. Skicka din mikrobetalning omedelbart för att få din Kamas så snart som möjligt.

Vår service är tillgänglig 24/24. Det innebär att vi är redo även på kvällen att leverera. Köpa Kamas har blivit en betydande tidsbesparing, det kan spara timmar av jordbruk. Att få Kamas är också en tidsbesparare för att utrusta din karaktär. Goldmmo.se tillåter spelare från hela världen att utrusta Kamas för Dofus sedan 2010, en av de ledande leverantörerna av Kamas. Vårt nätverk av professionella spelare, som växer från år till år, låter oss leverera Kamas idag i rekordtider med lägsta priser. Att bekämpa vissa metoder, bot, hack, garanterar vi det rättsliga ursprunget för alla Kamas som vi har.
För frågor om Kamas Dofus tveka inte att kontakta oss via vårt online support. .