Beräknad tid   15 minutes - 1 hour  • Välj server
  • Välj mängd
  • Char namn


För att säkra ditt konto så mycket som möjligt, levererar vi nu högst 500 guld per vecka för leveransmetoden "Skicka via brevlåda". För en större mängd rekommenderar vi starkt att du endast använder auktionshuset genom att sälja objekt av sällsynta eller episka egenskaper. Du måste betala provisionen.

Om du använder auktionshuset, berätta sedan för oss en lista med föremål att köpa eller helt enkelt ange namnet på din karaktär för leverans via postlåda.

Buy Guld Guild wars2
Guild Wars 2 Guld i full lager på banken specialiserad på trading game currency. Vi erbjuder Guld för Guild Wars 2. Titeln Guild Wars-titel, den här titeln tar dig till en fascinerande, rik värld, där du kommer att belysa en specifik ras för att skydda ditt rike. Liksom andra Mmorpg som vi erbjuder pengar av något slag, är våra leveranstider snabba för att tillfredsställa dig så gott som möjligt, samtidigt som du tar hand om att ditt konto spel inte drabbas av några påföljder.
Vi är väl medvetna om att snabb leverans är mycket viktigt för kunderna. För att garantera konsekvent snabb leverans försäkrar vi alla våra kunder om att 5% kompensation kommer att erbjudas om leveransen tar mer än 3 timmar. Var vänlig och lägg in den rätta battletagen. Din Gw2 Gold kommer att levereras via spel i posten senare.