Wow GoldWow Guld gör det lättare för din karaktär att utvecklas i Azeroth. Vilken klass, utrustning och till och med vilken guild du än har så behövs det alltid Wow Guld för att förbättra din karaktär och din utrustning.

 

Ökad säkerhet:


För att undvika problem med kontot så kommer du att få leveransen direkt i spelet genom att göra ett utbyte öga mot öga eller i auktionshus.

Om du inte är tillgänglig i spelet tillräckligt ofta så beskriver vi för dig hur vi kan gå tillväga för att leverera via ett auktionshus för att du ska få ditt Gold så fort som möjligt.

Allt WoW Gold införskaffas av professionella spelare utan extern mjukvara för att undvika riken att ditt konto skulle kopplas till våra tjänster.

Dessa metoder som vi använder gör oss till de mest pålitliga leverantörerna för ditt WoW-kontos säkerhet och för att köpa guld i vår butik.


Våra tjänster:


Ingen föredragen server. Vare sig du väljer en befolkad server eller inte så kommer priset alltid att vara lägst, vilket kungarike du än väljer. Vi erbjuder också möjligheten att betala ditt WoW Gold via sms. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig informerad om våra erbjudanden för World of Warcraft. Rabatter på guld, Power leveling och säkerhetsnycklar för World of Warcraft väntar runt hörnet.

Våra principer för leveranstider är tydliga.

Standardtiden för leverans på de senaste försäljningarna var: 30 minuter - 3 timmar.

Om våra farmers skulle ha slut på lagret så är den maximala väntetiden just nu på 24 timmar.


Beställningsformulär:


Observera: För World of Warcraft så rekommenderar vi leverans via auktionshus för få snabbast leveranstid för ditt guld. Trots att det går att mötas öga mot öga så kan det hända att mötet inte sker, ofta på grund av inloggningsproblem. Följaktligen så måste det inväntas att den som levererar på nytt innehar guld för att stämma ett nytt möte.

Om du har valt leverans öga mot öga så kan du ändra leveransmetoden genom att skicka oss ett e-mail eller genom att kontakta vår onlinesupport.Tack och ha det så roligt ;)


WoW Guld

ServerAlla varumärken, utelämnade eller inte nämnda på denna sida, ägs exklusivt av sina respektive innehavare.
© Copyright 2016, goldmmo.se. Alla rättigheter reserverade.

 Kop Fifa 15 coins     Fifa 15 coins     Kop Fut 15 coins          Kop Wow Gold      Denna rabatt är alltid tillgänglig på vår butik Fut 15 coins

Tes Online Gold PC gamer watercooling | Fifa 15 Coins | Power Leveling Wow | Wow Gold | Guild Wars 2 Gold  | Wow Guld | Fut Coins |