Beräknad tid   15 - 30 minuterKöp Kinah Aion för reducerat pris och gör det enklare att utveckla din karaktär i Altreia. Efter hundratals genomförda beställningar av Kinah Aion så levererar vi till dig med säkra och konfidentiella metoder.

Tack vare våra många leverantörer så har vi alltid Gold Aion i lager för att tillgodose dina behov så fort som möjligt.

Betala dina Kinah Aion via sms för alla summor under 8 euro.

Kop Kinah Aion
Våra leveranstider är bland de snabbaste på marknaden med ett uppskattat medelvärde av de senaste leveranserna på: Mindre än 12 timmar

Om det visar sig att vi har brist på vårt lager på grund av en hög efterfrågan på din server och fördröjningen skulle överstiga 24 timmar så kompenserar vi med 5 % extra Kinah.

Överföringen sker via post i spelet, en metod som vi uppmuntrar eftersom den inte kräver att du är inloggad och närvarande och inte utgör någon risk för ditt konto.
Vi är noggranna med våra kunders behov, du är alltid välkommen att kontakta vår onlineservice om du har minsta fråga eller förslag vad gäller Gold Aion.

I beställningsformuläret nedan så kan du välja hur mycket Kinah Aion du önskar och ange namnet på din karaktär. Om du vill avbryta din beställning på grund av ett fel eller någon annan anledning så måste du skicka ditt beställningsnummer via e-mail.

Goldmmo ger pengarna tillbaka inom 3 timmar.